Pecorino Pepato

Schapenkaas 50+ met zwarte peperkorrels

Ingrediƫnten: gethermiseerde schapenmelk, 0,3% zwarte peperkorrels, gejodeerd zout, dierlijk stremsel, zuursel

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g
Energie 1.663 kJ / 401 kCal
Vetten 33 g
- Verzadigd23 g
- Enkelvouding onverzadigd- g
- Meervoudig onverzadigd- g
- Trans- g
Cholesterol - mg
Koolhydraten 0,5 g
- waarvan suikers0,5 g
Vezels - g
Eiwitten 26 g
Zout 3 g
Natrium 1,2 g
Calcium - g
Organishe Zuren - g

Allergenen informatie: Melk & Lactose.

Artikelnummer: 150630

Contactgegevens: Versunie, Postbus 247, 1700 AE Heerhugowaard

Kaas Sandwich

met gerookte ham, bieslook
en Hollandse tomaten

Ingrediƫnten van Recept:

  • 3 sneetjes Batard
  • 2 plakken kaas
  • 1 plak gerookte ham
  • 25 g Hollandse tomaten
  • 10 g bieslook
  • 1 el citroensap
  • 1 ei
  • Tuinkers
  • Peper
  • Zout

Instructies:

  1. Bereid de tomatensalade voor:
    • Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
    • Hak de bieslook en meng deze met de tomaten, citroensap, zout en peper. Zet opzij.
  2. Beleg een sneetje Batard met kaas en gerookte ham, leg er een tweede sneetje bovenop.
  3. Klop een ei en dompel de sandwich erin.
  4. Bak de sandwich in boter tot hij goudbruin is en de kaas smelt (ca. 2-3 minuten per kant).
  5. Haal uit de pan, laat afkoelen en snijd diagonaal doormidden.
  6. Serveer met tomatensalade en tuinkers als garnering.